Писмено мислење до Владата за дополнителните мерки против КОВИД-19Активности

Писмено мислење до Владата за дополнителните мерки против КОВИД-19

Писмено мислење до Владата за дополнителните мерки против КОВИД-19. И се предлага на Владата да не ја прифати препораката на…

Независниот Синдикат на Полицијата со договор за соработка со КРОАЦИЈА ОсигурувањеАктивности

Независниот Синдикат на Полицијата со договор за соработка со КРОАЦИЈА Осигурување

Почитувани, Независниот Синдикат на Полицијата склучи договор за соработка со КРОАЦИЈА Осигурување. Договорот важи за сите членови на НСП. За…

Независниот Синдикат на Полицијата со склучен договор за соработка со А1 МакедонијаАктивности

Независниот Синдикат на Полицијата со склучен договор за соработка со А1 Македонија

Независниот синдикат на полицијата склучи договор за соработка со А1 Македонија, оператор за мобилни услуги после состанокот на 23.11.2021 год.…

Полициските синдикати со мирен протест во Битола за ослободителна пресуда за Гоце ПетковскиАктивности

Полициските синдикати со мирен протест во Битола за ослободителна пресуда за Гоце Петковски

По денешната јасна порака која денес беше испратена, апелациониот суд ќе мора сериозно да размисли за преиначување на пресудата!

Офицерски дом против донесена пресуда за УПС ГоцеАктивности

Офицерски дом против донесена пресуда за УПС Гоце

Јавна покана до Македонскиот полициски синдикат и Синдикатот на полиција на Македонија за заеднички настап и поддршка за колегата!

НСП со протести на покачување за 20% на платите и исплата на регрес за годишен одмор К-15Активности

НСП со протести на покачување за 20% на платите и исплата на регрес за годишен одмор К-15

По неколкуте протести и безброј прес конференции, барањата на НСП не беа серизоно сфатени, како и тоа дека вработените во…

Делегација предводена од Претседателот на НСПАктивности

Делегација предводена од Претседателот на НСП

Делегација предводена од Претседателот на НСП, на покана на ГС УПОИП ,,НЕЗАВИСНОСТ” присуствуваше на 6тиот конгрес кој беше одржан во…

НСП со Е-Избори за изгласување на ПретседателАктивности

НСП со Е-Избори за изгласување на Претседател

Независниот синдикат на полицијата ќе одржи Е-Избори на 04.09.2021 од 07:00-19:00ч за изгласување на Претседател на НСП СП ОВР Берово…

Прес конференција на НСПАктивности

Прес конференција на НСП

Прес конференција на НСП во врска со настанот во кои беа повредени полициски службеници на Водно и најава за голем…