Одржан работен состанок со колегите од СВР ВелесАктивности

Одржан работен состанок со колегите од СВР Велес

На ден 19.06.2017 година со почеток во 16.30 часот во просториите на СВР Велес се одржа состанок со членовите и…

НСП бара МПС веднаш да прекине со манипулациите со вработенитеАктивности

НСП бара МПС веднаш да прекине со манипулациите со вработените

Независниот полициски синдикат побара да престанат манипулациите Од независниот синдикат денеска побараа македонскиот полициски синдикат веднаш да прекине со манипулациите…

Работен состанок во рамките на годишната програма на НСПАктивности

Работен состанок во рамките на годишната програма на НСП

Денес во просториите на ПС ОН Кавадарци се одржа состанок во рамките на годишната програма на НСП. На состанокот на…

Реакција на НСП – Над 220 вработени во МВР немаат платено здравствено осигурувањеАктивности

Реакција на НСП – Над 220 вработени во МВР немаат платено здравствено осигурување

Јавно упатено барање до Министерот за Внатрешни работи, ЗОШТО ЗА ПОГОЛЕМ БРОЈ ВРАБОТЕНИ во МВР на РМ , МВР немаат…

Претседателот на НСП во емисијата „Што мисли народот“Активности

Претседателот на НСП во емисијата „Што мисли народот“

Претседателот во емисијата во живо директно одговорaraше на сите прашања кои ги засегаат вработените во МВР а посебно во СВР…

Гранични Полициски Станици или Казнени Експедиции???Активности

Гранични Полициски Станици или Казнени Експедиции???

Во моментот кога како Претседател се обврзав дека ќе ја извршувам оваа должност транспарентно и со обврска нашиот работодавец веднаш…

Интервју на Претседателот на НСП за ЦИВИЛ Медија – Од 1991 до денеска, синдикалните лидери секогаш беа со власта!Активности

Интервју на Претседателот на НСП за ЦИВИЛ Медија – Од 1991 до денеска, синдикалните лидери секогаш беа со власта!

Гоце Делчев, претседател на Независниот синдикат на полицијата (НСП), во интервјуто за ЦИВИЛ Медиа ги потенцира проблемите со кои се…

Реакција на НСП – Зошто на ангажираните полицајци сеуште не им е исплатен надоместок и прекувремени часови

Низа недоследности кај државните органи и негативни реакции кај полицајците кои беа ангажирани за време на случувањата во кумановското Диво…

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Независкиот синдикат на полицијата бара истрага, зошто неколку години полицајците не добиваат млеко и кисело млеко

Ќе сноси ли некој конечно одговорност за овој скандал? Го повикуваме ЈАВНО ОЈО Скопје веднаш да постапи и овој настан…

Независниот Синдикат на Полицијата бара ВЕДНАШ да престане понижувањето на полицаецот кое се прави со години наназадАктивности

Независниот Синдикат на Полицијата бара ВЕДНАШ да престане понижувањето на полицаецот кое се прави со години наназад

Од снимките и фотографиите пресудите сами драги колеги дали Вие а и сите ние заслужуваме подобро. Ќе застанеме тогаш кога…