Протести и блокади низ цела Македонија за враќање на ДОСТОИНСТВОТО во ПолицијатаАктивности

Протести и блокади низ цела Македонија за враќање на ДОСТОИНСТВОТО во Полицијата

30.09.2019 год. И покрај сите „препреки“ за ПРВ ПАТ ВО ИСТОРИЈАТА протести на Независниот Синдикат на Полицијата со блокади на…

Резултатот на нашата заложба и борба – НСШПА и МЗШВ започнаа разговори за колективен договорАктивности

Резултатот на нашата заложба и борба – НСШПА и МЗШВ започнаа разговори за колективен договор

Претставници на Независниот синдикат на Шумската полиција и администрација и Министерството за замјоделство, шумарство и водостопанство отпочнаа преговори за донесување…

НСП: Протест на Шумска ПолицијаАктивности

НСП: Протест на Шумска Полиција

Претставници од 21 станица на шумската полиција од цела Македонија денеска 04.02.2019 год. се собраа пред Владата за да го…

Победа на НСШП: Министерството за Шумарство ќе го зголеми буџетот за шумските полицајциАктивности

Победа на НСШП: Министерството за Шумарство ќе го зголеми буџетот за шумските полицајци

По силната борба изразена со многу активности и протестот одржан на 04.11.2017 година на НСШП со огромна подршка од НСП…