Forgot Password

Default Template

Default Template

Одржано 3-то вонредно собрание на НСПАктивности

Одржано 3-то вонредно собрание на НСП

На ден 09.07.2017 год. во Охрид одржано е третото вонредно собрание на Независниот Синдикат на Полицијата. На собранието присуствуваа преку 100 претставници на СО и СП а како гости и…

Избран Претседател на СО НСП СВР ШтипАктивности

Избран Претседател на СО НСП СВР Штип

На ден 16.11.2019 година за прв пат во историјата на синдикализмот во Македонија, нај демократски до сега, по пат на електронско гласање избран е претседател на СО НСП СВР Штип,…

Независниот Синдикат на Полицијата бара ВЕДНАШ да престане понижувањето на полицаецот кое се прави со години наназадАктивности

Независниот Синдикат на Полицијата бара ВЕДНАШ да престане понижувањето на полицаецот кое се прави со години наназад

Од снимките и фотографиите пресудите сами драги колеги дали Вие а и сите ние заслужуваме подобро. Ќе застанеме тогаш кога носењето на униформата ќе биде гордост за сите нас! Подобри…

Одржано 4 вонредно Собрание на НСПАктивности

Одржано 4 вонредно Собрание на НСП

На 07.07.2018 г. во Тетово се одржа 4 вонредно Собрание на НСП на кое главна тема беше  надминување на проблемите на вработените во полицијата, подобри услови и безбедност како и да…

НСП бара одговорност за огромните штети нанесени на полицајцитеАктивности

НСП бара одговорност за огромните штети нанесени на полицајците

Претседателот на НСП Гоце Делчев Тодев во интервју за faktor.mk говори за штетните колективни договори и милионски “олеснетиот” буџет во полицијата. Ќе има ли одговорност? Прочитајте го целото интервју во продолжение. …

Соопштение до членовите на НСП од Свр ВелесАктивности

Соопштение до членовите на НСП од Свр Велес

Денес на 28 јуни 2020 година во ПК Градско се одржа првиот состанок на Независниот Синдикат на Полицијата при СВР Велес кој што се одржува за прв пат со новото…

Барање достојни услови за работа на вработените во ПС за ГП и ГН СтењеАктивности

Барање достојни услови за работа на вработените во ПС за ГП и ГН Стење

На ден 21.10.2017 година Претседателот на НСП Гоце Делчев Тодев одржа прес на кој се обрати директно до Министерот за Внатерешни Работи Г-нот Оливер Спасовски, од кој побара радикални промени на…

Успешен изборен ден за НСП ЕБР!Активности

Успешен изборен ден за НСП ЕБР!

Членовите со огромна поддршка и храбро како што доликува на единицата со 131 глас ,, ЗА” му ја дадоа поддршката на старо-новиот претседател Владимир Аврамоски! Му честитаме за борбата која…