Forgot Password

Page With Zero Spacing

Претседателот на НСП во емисијата „Што мисли народот“Активности

Претседателот на НСП во емисијата „Што мисли народот“

Претседателот во емисијата во живо директно одговорaraше на сите прашања кои ги засегаат вработените во МВР а посебно во СВР…

Ексклузивен договор за соработка на ГНСП со Туристичката агенција „ЕЛЕМ ТУРС“Активности

Ексклузивен договор за соработка на ГНСП со Туристичката агенција „ЕЛЕМ ТУРС“

Гранскиот независен синдикат на полицијата постигна ексклузивен договор со туристичката агенција „ЕЛЕМ ТУРС“ која ни ги понуди нивните капацитети: Хотел…

Барање достојни услови за работа на вработените во ПС за ГП и ГН СтењеАктивности

Барање достојни услови за работа на вработените во ПС за ГП и ГН Стење

На ден 21.10.2017 година Претседателот на НСП Гоце Делчев Тодев одржа прес на кој се обрати директно до Министерот за…

Одржано 4 вонредно Собрание на НСПАктивности

Одржано 4 вонредно Собрание на НСП

На 07.07.2018 г. во Тетово се одржа 4 вонредно Собрание на НСП на кое главна тема беше  надминување на проблемите на…

Претседателот Делчев гостин во дебатата на „Клик Плус“ на тема : „Нагли смени во МВР – Опасности и ризици“Активности

Претседателот Делчев гостин во дебатата на „Клик Плус“ на тема : „Нагли смени во МВР – Опасности и ризици“

  Во емисијата  „Клик Плус“ се дебатираше на тема „Нагли смени во МВР – Опасности и ризици“. На темата дебатираа…

Предаден рекламен матерјал на ПС Аеродром и СВР СкопјеАктивности

Предаден рекламен матерјал на ПС Аеродром и СВР Скопје

Независниот Синдикат На Полицијата, денес го предадоа рекламниот материјал на своите колеги од ПС Аеродром и СВР Скопје. СВР Скопје…

Реакција на НСП во врска со “ОБВИНЕТИОТ” колега од СтрумицаАктивности

Реакција на НСП во врска со “ОБВИНЕТИОТ” колега од Струмица

Легитимитетот за давање на оваа изјава го црпиме од тоа што полицискиот службеник кој е обвинет за убиство во обид…

Вработените на МВР денеска ја добиваат бонус платата за над 150 часови прекувремена работа во 2020Активности

Вработените на МВР денеска ја добиваат бонус платата за над 150 часови прекувремена работа во 2020

Со огромниот притисок кој го направивме преку протестите, пресовите и најважно преку огромниот број на тужби на адвокатскиот тим на…

Независниот Синдикат на Полицијата бара ВЕДНАШ да престане понижувањето на полицаецот кое се прави со години наназадАктивности

Независниот Синдикат на Полицијата бара ВЕДНАШ да престане понижувањето на полицаецот кое се прави со години наназад

Од снимките и фотографиите пресудите сами драги колеги дали Вие а и сите ние заслужуваме подобро. Ќе застанеме тогаш кога…

Преговори за обезбедување на количество вакцини за членовите на НСПАктивности

Преговори за обезбедување на количество вакцини за членовите на НСП

🗣️ Ве известуваме дека Независниот Синдикат на Полицијата, во соработка со збратимените синдикати од Р. Србија е во завршна фаза…