Протест на Независниот полициски синдикат, се бара промена на колективниот договор

  Полицајците од граничните полициски станици Стрезимир, Маздрача, Танушевци и Гошинце на протест пред Министерството за внатрешни работи. Претседателот на независниот полициски синдикат Гоце Делчев Тодев потенцира дека навршува една…