Голема победа за НСП. Конечно започна процесот за добивање на репрезентативност!Активности

Голема победа за НСП. Конечно започна процесот за добивање на репрезентативност!

Претседателот на Независниот синдикат на полицајците, Гоце Делчев Тодев изјави дека заврши времето на УПОЗ и останатите полициски синдикати кои,…