Forgot Password

Video Type 1

Video Type 1

Latest News

За сите членови на НСП, специјален попуст до 50% на мобилните линии на А1Активности

За сите членови на НСП, специјален попуст до 50% на мобилните линии на А1

Со цел подобрување на социјално економскиот статус на членовите ве известуваме дека склучивме нов договор со А1 оператор во кој…

Вработените на МВР денеска ја добиваат бонус платата за над 150 часови прекувремена работа во 2020Активности

Вработените на МВР денеска ја добиваат бонус платата за над 150 часови прекувремена работа во 2020

Со огромниот притисок кој го направивме преку протестите, пресовите и најважно преку огромниот број на тужби на адвокатскиот тим на…

Прес на НСП: Нема униформи за полициските службенициАктивности

Прес на НСП: Нема униформи за полициските службеници

Независниот синдикат на полицијата денеска повторно се пожали дека полициските службеници немаат добиено униформи. Претседателот на синдикатот Гоце Делчев Тодев…

Одржано 3-то вонредно собрание на НСПАктивности

Одржано 3-то вонредно собрание на НСП

На ден 09.07.2017 год. во Охрид одржано е третото вонредно собрание на Независниот Синдикат на Полицијата. На собранието присуствуваа преку…

Одржан работен состанок со Министерката за труд и социјална политика Мила ЦаровскаАктивности

Одржан работен состанок со Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска

Денес НСП имаше работен состанок со Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска.  

Набавени и распределени Грејни електрични тела (панел)Активности

Набавени и распределени Грејни електрични тела (панел)

Почитувани, СО НСП СВР-Скопје ,според потребите на членовите како цел подобрување на условите за работа во работните простории за сите…

Активности на НСП поради енормно високите температуриАктивности

Активности на НСП поради енормно високите температури

Поради енормно високите температури зголемени и активностите на претседателите  на СО и СП на НСП во сите градови. Од нивна…

Реакција на НСП – Зошто на ангажираните полицајци сеуште не им е исплатен надоместок и прекувремени часови

Низа недоследности кај државните органи и негативни реакции кај полицајците кои беа ангажирани за време на случувањата во кумановското Диво…

Прес конференција во врска со потпишувањето на срамниот колективен договорАктивности

Прес конференција во врска со потпишувањето на срамниот колективен договор

Независниот синдикат на полицијата не дозволува манипулирање на полицајците и понатаму соодветно ќе одговори!