Forgot Password

Video Type 2

Video Type 2

Latest News

Формирана посебна синдикална организација – Независен синдикат на судска полиција и администрацијаАктивности

Формирана посебна синдикална организација – Независен синдикат на судска полиција и администрација

Во Битола денеска беше одржан состанок каде што претставник на Независниот синдикат на полицијата беше господинот Горан Ристески. Во изјава…

Победа на НСШП: Министерството за Шумарство ќе го зголеми буџетот за шумските полицајциАктивности

Победа на НСШП: Министерството за Шумарство ќе го зголеми буџетот за шумските полицајци

По силната борба изразена со многу активности и протестот одржан на 04.11.2017 година на НСШП со огромна подршка од НСП…

Вклучување на претседателот од изборите во СВР ТетовоАктивности

Вклучување на претседателот од изборите во СВР Тетово

[video src="https://nsp.com.mk/wp-content/uploads/2021/05/10000000_137349235022743_5570994093496477450_n.mp4" /]

НСП: Протест на Шумска ПолицијаАктивности

НСП: Протест на Шумска Полиција

Претставници од 21 станица на шумската полиција од цела Македонија денеска 04.02.2019 год. се собраа пред Владата за да го…

НСП со предавање на репрезентативен материјалАктивности

НСП со предавање на репрезентативен материјал

Членовите на Независниот Синдикат На Полицијата, како и секогаш на прво место, минатата вечер излегоа на терен и со полна…

Распишани Е-избори во 5 синдикални структури на НСПАктивности

Распишани Е-избори во 5 синдикални структури на НСП

Известување до сите членови на НСП од подоле наведените ПС и ПО дека на ден 03.10.2020 распишани се Е-избори за:…

Работен состанок на претседателите на СО и СП од Скопскиот регионАктивности

Работен состанок на претседателите на СО и СП од Скопскиот регион

Денес во просториите на НСП се одржа работен состанок на кој присуствуваа претседателите на СО и СП од скопскиот регион…