Forgot Password

Video Type 3

Video Type 3

Latest News

Работен состанок на НСП – ЕБР со советникот на Министерот Стојанче АнгеловАктивности

Работен состанок на НСП – ЕБР со советникот на Министерот Стојанче Ангелов

Денес претседателот на НСП – ЕБР Владимир Аврамовски заедно со неколкучлена делегација оствари работна средба со советникот на Министерот, Генералот…

Активности на НСП поради енормно високите температуриАктивности

Активности на НСП поради енормно високите температури

Поради енормно високите температури зголемени и активностите на претседателите  на СО и СП на НСП во сите градови. Од нивна…

Формирана посебна синдикална организација – Независен синдикат на судска полиција и администрацијаАктивности

Формирана посебна синдикална организација – Независен синдикат на судска полиција и администрација

Во Битола денеска беше одржан состанок каде што претставник на Независниот синдикат на полицијата беше господинот Горан Ристески. Во изјава…

Крводарителска акција на НСПАктивности

Крводарителска акција на НСП

На ден 17.10.2020г. во ГОБ 8ми Септември – Скопје во соработка со здружението ,,Крводарител“  Независниот Синдикат на Полицијата организира крвидарителска…

Работна средба помеѓу ексминистерката на МТСП, а сегашен пратеник во Собранието на РМ и претседатели на СО при НСПАктивности

Работна средба помеѓу ексминистерката на МТСП, а сегашен пратеник во Собранието на РМ и претседатели на СО при НСП

Одржана работна средба помеѓу ексминистерката на МТСП, а сегашен пратеник во Собранието на РМ и претседатели на СО при НСП.…

Одржано Третото редовно годишно Собрание на НСПАктивности

Одржано Третото редовно годишно Собрание на НСП

На ден 22.12.2018 година Независниот Синдикат на Полицијата во големиот Амфитеатар на Факултетот за безбедност во Идризово го одржа III…

Распишани Е-избори во 5 синдикални структури на НСПАктивности

Распишани Е-избори во 5 синдикални структури на НСП

Известување до сите членови на НСП од подоле наведените ПС и ПО дека на ден 03.10.2020 распишани се Е-избори за:…

НСП со масовен протест на 8-ми Мај против поптишувањето на колективен договор од страна на МПС со МВРАктивности

НСП со масовен протест на 8-ми Мај против поптишувањето на колективен договор од страна на МПС со МВР

Почитувани колеги, Тешките господа МПС – МВР, подготвени се на 7ми мај да потпишат колективен договор за МВР, кој е…

НСП на 18 септември ќе го одржи второто вонредно собраниеАктивности

НСП на 18 септември ќе го одржи второто вонредно собрание

Независниот Синдикат на Полицијата на 18 септември 2016 со почеток во 10 часот ќе го одржи Второто Вонредно Собрание. Настанот…

Средба и дебата на комисија бр.5Активности

Средба и дебата на комисија бр.5

Колешките преставнички денес имаа средба и дебата во поглед на родовата дискреминација и мобинг кон колешките во МВР.